Page Index Toggle Pages: 1 Send TopicPrint
Normal Topic Font attribute works - Size attribute fails (Read 3100 times)
Bill Myers
New Member
*
Offline


Using YaBB since 2002

Posts: 46
Location: Los Angeles, CA
Joined: Feb 13th, 2014
Gender: Male
Re: Font attribute works - Size attribute fails
Reply #9 - Sep 30th, 2014 at 8:50pm
Print Post  
Dandello wrote on Sep 30th, 2014 at 7:50pm:
BTW Bill, that was a great Bug Catch!

Thanks for the fix! Catching that bug was quite by accident, I can assure you. Cheesy

To every single one of you who are working on YaBB, I'm very grateful for all that you do. I continue to be amazed at how terrific you are at fixing these bugs when they're discovered.

Please keep up the great work! Smiley


  

Morning, noon, or night, have a great one!
Back to top
IP Logged
 
Dandello
Forum Administrator
*****
Offline


I love YaBB 2.7!

Posts: 1759
Location: The Land of YaBB
Joined: Feb 12th, 2014
Gender: Female
Re: Font attribute works - Size attribute fails
Reply #8 - Sep 30th, 2014 at 7:50pm
Print Post  
How about the same name for a variable and a function in javascript? It wasn't a problem when the news was using
Code (Javascript)
Select All
document.write 

. It became a problem when the news became a proper DOM object.

Renamed the non-function to something else and It's Good

BTW Bill, that was a great Bug Catch!
  

Perfection is not possible. Excellence, however, is excellent.
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Dandello
Forum Administrator
*****
Offline


I love YaBB 2.7!

Posts: 1759
Location: The Land of YaBB
Joined: Feb 12th, 2014
Gender: Female
Re: Font attribute works - Size attribute fails
Reply #7 - Sep 30th, 2014 at 7:36pm
Print Post  
And if I turn off the news fader here, it works. (It's a rewritten bit of code that obviously conflicts with something associated with the fontsize selector.)
  

Perfection is not possible. Excellence, however, is excellent.
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Bill Myers
New Member
*
Offline


Using YaBB since 2002

Posts: 46
Location: Los Angeles, CA
Joined: Feb 13th, 2014
Gender: Male
Re: Font attribute works - Size attribute fails
Reply #6 - Sep 30th, 2014 at 7:21pm
Print Post  
Dandello wrote on Sep 30th, 2014 at 5:56pm:
XTC uses a minority browser ...

Got it.

As I reported with Firefox & Internet Explorer, I got the same results with FlashPeak SlimBrowser, Google Chrome, Opera 20, and Safari.

I did find, however, that the sizing works with Netscape 7.2 ... a browser I like to use because of its quick HTML editing feature.

  

Morning, noon, or night, have a great one!
Back to top
IP Logged
 
Dandello
Forum Administrator
*****
Offline


I love YaBB 2.7!

Posts: 1759
Location: The Land of YaBB
Joined: Feb 12th, 2014
Gender: Female
Re: Font attribute works - Size attribute fails
Reply #5 - Sep 30th, 2014 at 5:56pm
Print Post  
Actually, I'm not sure what changed. FireFox and MSIE are both reporting that a javascript function that exists isn't a javascript function. And the function that's failing is the one that places the tag inside the message box. So I'll be tracking that down before I go back to working on other things.
Edited:
And XTC uses a minority browser that (apparently) sees errors that FF and MSIE10/11 don't see and doesn't see errors that they do see.
  

Perfection is not possible. Excellence, however, is excellent.
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Bill Myers
New Member
*
Offline


Using YaBB since 2002

Posts: 46
Location: Los Angeles, CA
Joined: Feb 13th, 2014
Gender: Male
Re: Font attribute works - Size attribute fails
Reply #4 - Sep 30th, 2014 at 3:37pm
Print Post  
Dandello wrote on Sep 30th, 2014 at 1:58pm:
I'm having trouble with setting the font-size as well.

Thanks very much for looking into this. I appreciate it.

I wonder how XTC made the size attribute work? Or did he really? See what I did there?  Cheesy
  

Morning, noon, or night, have a great one!
Back to top
IP Logged
 
Dandello
Forum Administrator
*****
Offline


I love YaBB 2.7!

Posts: 1759
Location: The Land of YaBB
Joined: Feb 12th, 2014
Gender: Female
Re: Font attribute works - Size attribute fails
Reply #3 - Sep 30th, 2014 at 1:58pm
Print Post  
test test test
And I'm having trouble with setting the font-size as well. But I have a pretty good idea what changed.  Embarrassed
  

Perfection is not possible. Excellence, however, is excellent.
Back to top
WWW  
IP Logged
 
XTC
Global Moderator
*****
Offline


YaBB 2.6.0/1/11 Mods

Posts: 159
Location: @ustria
Joined: Feb 12th, 2014
Gender: Male
Re: Font attribute works - Size attribute fails
Reply #2 - Sep 30th, 2014 at 11:53am
Print Post  
For me the size icon work  Smiley
  

Back to top
 
IP Logged
 
XTC
Global Moderator
*****
Offline


YaBB 2.6.0/1/11 Mods

Posts: 159
Location: @ustria
Joined: Feb 12th, 2014
Gender: Male
Re: Font attribute works - Size attribute fails
Reply #1 - Sep 30th, 2014 at 11:50am
Print Post  
Test
  

Back to top
 
IP Logged
 
Bill Myers
New Member
*
Offline


Using YaBB since 2002

Posts: 46
Location: Los Angeles, CA
Joined: Feb 13th, 2014
Gender: Male
Font attribute works - Size attribute fails
Sep 30th, 2014 at 6:48am
Print Post  
The following is a test for the font attribute:

Success with Comic Sans MS

***********************************************

The following is a test for the size attribute:

Failure trying to size this line to 14.

Note: You can make this work by typing the size attribute as I did with the larger lines above. Using the size icon doesn't work. This was tested in both Firefox & Internet Explorer.

  

Morning, noon, or night, have a great one!
Back to top
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send TopicPrint